Pe tot cuprinsul prezentului document, următorii termeni se traduc astfel:

Site: portalul care aparține și este administrat de site-ului, care se află la adresa www.webdesignadis.ro

Conținutul site-ului: orice material și informație publicate pe site sub orice formă - text, fotografii, grafică, audio, video;

Utilizator: persoană care accesează site-ul și care a acceptat termenii şi conditiile de utilizare ale prezentului site;

Utilizare abuzivă: utilizarea site-ului fără respectarea reglementărilor şi legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate aduce prejudicii asociației.

Conținutul site-ului, Drepturile de autor (Copyright):

Platforma www.webdesignadis.ro conține texte și rapoarte proprii sau materiale informative realizate cu sprijinul partenerilor Asociației Dăruiește Viață.

Conținutul site-ului www.webdesignadis.ro este prezentat cu bună credință. Fiecare utilizator accesează conținutul platformei pe propria răspundere, iar Asociația Dăruiește Viață nu poate fi considerată vinovată pentru nicio urmare negativă ce ar putea rezulta din uz.

Accesarea platformei www.webdesignadis.ro este permisă persoanelor de orice vârstă. Nu ne asumăm responsabilitatea donațiilor efectuate de persoane sub vârsta de 18 ani.

Conținutul site-ului www.webdesignadis.ro (text, imagini, material video existent pe site și în codurile de programare) sunt proprietatea intelectuală a Asociației Dăruiește Viață și sunt protejate prin Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Aceste materiale pot fi copiate sau reproduse numai cu menționarea sursei (site-ului).

Persoanele care observă încălcarea acestor reguli pe site sunt rugate să ne informeze la adresa adilutza78@gmail.com

Sigla și logo-ul sunt proprietatea exclusivă a site-ului și nu pot fi copiate și reproduse fără acordul scris al asociației.